Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–20:00

Сб: 09:00–18:00
 

0
Мій кошик

Еколампа з електрогенератором (набір для збирання) 4M (00-03426)

2
Артикул: 00-03426
808 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Опис

Зверніть увагу! Колір деталей набору може відрізнятися від зображених. Картонна коробка без плівки, закрита скотчем.

Набір для досліджень від 4M Еколампа дає змогу зібрати лампочку, яка працює за допомогою перетворення енергії. До комплекту входять необхідні деталі та докладна інструкція з цікавими фактами.
Набір для наукових досліджень серії Green Science підійде дітям від 5 років для занять удома, у центрах розвитку, школах, зокрема з освітній методиці STEAM (практичний підхід доступного освоєння наук).
Набір для розвитку познайомить із основами фізики, екології, зеленої енергії. Допоможе розвинути спостережливість, винахідливість, уяву, мислення, креативність, впевненість у своїх здібностях. Можливо, саме такий набір для розвитку зацікавить дитину подальшим вивченням наук.
Комплектація
Трансмісія, кришка для дротів, кріплення для пляшки (ліва частина), кріплення для пляшки (права частина), кришка двигуна, мотор, шарнір ручки, кришка лампочки, світлодіодна лампочка, ручка, цвях, малий гвинт, гвинт із шайбою. Також необхідні: порожня 1-літрова пляшка та невелика хрестова викрутка.
Як це працює
Експерименти вченого Майкла Фарадея з електрикою й магнітами 1800-х років привели його до винаходження електродвигуна.
Переміщувальна магніт усередині дротяної котушки (або котушку щодо магніту), можна генерувати струм. У іграшковому електродвигуні, який є в цьому комплекті, дріт намотан навколо центральної осі. Усередині мотора є магніти. Під час обертання за допомогою кривошипа або шківа центральної осі магніти створюють у дротяній котушці струм, досить сильний, щоб запалити світлодіодну лампу. Він безперешкодно передається в зовнішній ланцюг за допомогою комутатора та щітки, що контактує з обертовою віссю без заплутованих дротів. Це явище ми називаємо електромагнітною індукцією, і на ньому ґрунтується робота цього генератора. Хоча сучасні генератори набагато потужніші, ніж створені Фарадеєм, принцип роботи в них такий самий, як і в цього комплекту. Батарейки не потрібні.

Поширити у соцмережах

Відправляємо Новою Поштою. Термін доставки 1-3 дні в залежності від місцезнаходження замовника. Відправляємо як за передплатою на наші реквізити, так і наложеним платежем (післяплатою, оплата при отриманні на пошті).

  • Післяплата (наложений платіж): оплата здійснюється у відділенні Нової Пошти при отриманні товару. 
  • Оплата за реквізитами (передплата).

На всі товари надається гарантія. Термін гарантії вказаний в описі товару.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору