Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–20:00

Сб: 09:00–18:00
 

0
Мій кошик

Модель вітрогенератора своїми руками 4M (00-03267)

Очікується
Артикул: 00-03267
530 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис

Зберіть із набором для досліджень 4M вітрогенератор, який вловлює енергію вітру та перетворює її на світло. Познайомтеся ближче з відновлюваними джерелами енергії, важливими для збереження екології планети Земля. Набір підійде дітям від 8 років молодшої школи.
У наборі ви знайдете докладну інструкцію з малюнками та необхідні деталі для збирання вітрогенератора.
Як випробувати готову модель? Для запуску на вулиці, тримайте пластикову пляшку вертикально однією рукою та спрямуйте ротор у бік вітру. Наполовину заповніть пляшку водою, щоб зробити її стійкішою, і поставте генератор на землю. Вітрогенератор перетворює енергію вітру на світло, тому світлодіод горить. Вітер тисне на лопаті ротора, змушуючи його обертатися завжди в одному напрямку. Чим сильніший вітер, тим швидше обертається ротор. Спробуйте винести модель вітрогенератора на вулицю ввечері та подивіться, як загоряється світлодіод, коли дме вітер. Для запуску моделі в приміщенні, можна використовувати побутовий електровентилятор із живленням від мережі, щоб імітувати вітер.
Що дає дітям набір для наукових досліджень? У процесі складання моделі вітрогенератора діти отримують навички конструювання, розвивають мислення, винахідливість, інтелект, розширюють свій кругозір, стають більш уважними, цілеспрямованими, допитливими, вчаться стійко йти до результату. І все це без інтернету та ґаджетів, що, безсумнівно, сподобається батькам і вихователям. Набори для досліджень Green Science долучають дітей до світу науки через збирання та запуск цікавих моделей. Комплект добре підходить для занять удома, у молодій школі, на навчальних курсах STEAM.
На чому ґрунтується робота моделі? Коли ротор обертатиметься досить швидко, загориться світлодіодна лампочка, показуючи, що вітрогенератор виробляє електрику. Його принцип роботи простий: він перетворює енергію вітру на світло. Вітер переміщує повітряні маси лінійно, а все, що рухається, має енергію. Лопаті генератора вловлюють цю енергію й перетворюють її на обертання. Генератор перетворює кінетичну енергію лопатей на електричний струм, який живить світлодіод.
Енергія вітру — відновлюване джерело енергії. Її здавна використовували для перемелювання зерна в борошно. Для цього будують вітряні млини. У наші дні енергію вітру використовують для виробництва електроенергії. Найбільша вітряна електростанція у світі розташована в Техасі, США. Усього в ній 421 вітряний генератор. Вона виробляє 735 мегават енергії, якої вистачить, щоб закип'ятити півсотнього чайника одночасно.
Набір отримав 8 нагород на міжнародних спеціалізованих виставках в Італії, Гонконгу, Бразилії, США з 2008 по 2016 року.
У наборі: ротор, вал ротора, передня та задня частини корпусу, 2 половинки кришки з різзю для пляшки, хвостова частина, вал ротора, мотор із шестірнею, кришка мотора, 8 маленьких гвинтів, світлодіод із дротами, 1 шестерня з металевою віссю. Додатково потрібні (немає в комплекті): пластикова пляшка, невелика хрещата викрутка. Батарейки не потрібні.

Наш сайт: pirate.in.ua 

Поширити у соцмережах

Відправляємо Новою Поштою. Термін доставки 1-3 дні в залежності від місцезнаходження замовника. Відправляємо як за передплатою на наші реквізити, так і наложеним платежем (післяплатою, оплата при отриманні на пошті).

  • Післяплата (наложений платіж): оплата здійснюється у відділенні Нової Пошти при отриманні товару. 
  • Оплата за реквізитами (передплата).

На всі товари надається гарантія. Термін гарантії вказаний в описі товару.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору