Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–20:00

Сб: 09:00–18:00
 

0
Мій кошик

Набір для залізниці Viga Toys Експрес-поїзд (50818)

Очікується
Артикул: 50818
320 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис

Набір для залізниці Viga Toys Експрес-поїзд створено для доповнення ігор з залізницями від Viga Toys. Складається з двох швидкісних локомотивів і двох вагонів. Вони з'єднуються між собою за допомогою вбудованих магнітів. Комплект дерев'яних розвиваючих іграшок призначений для дітей від 3 років.

Для роботи батарейки не потрібні. Дитина штовхає поїзд самостійно. У набір не входять рейки!

С таким экспресс-поездом детские ролевые игры с железной дорогой станут еще более интересными и разнообразными. Малыши поймут особенности работы различных поездов, научатся правильно сцеплять вагоны и локомотивы. С помощью игры с классической железной дорогой у детей развивается фантазия и творческое воображение. Они становятся более сообразительными, креативными, открытыми ко всему новому. Скоростной состав отлично подходит как для индивидуальных, так и для групповых игр. Рекомендован для детских садов и центров развития.


Набір для залізниці Viga Toys Експрес-поїзд виготовлений з добре відшліфованою деревини високої якості у відповідності зі стандартами дитячих іграшок EN71 і ASTM. Всі елементи детально продумані, покриті нетоксичними фарбами. Батарейки не потрібні.

Поширити у соцмережах

Відправляємо Новою Поштою. Термін доставки 1-3 дні в залежності від місцезнаходження замовника. Відправляємо як за передплатою на наші реквізити, так і наложеним платежем (післяплатою, оплата при отриманні на пошті).

  • Післяплата (наложений платіж): оплата здійснюється у відділенні Нової Пошти при отриманні товару. 
  • Оплата за реквізитами (передплата).

На всі товари надається гарантія. Термін гарантії вказаний в описі товару.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору