Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–20:00

Сб: 09:00–18:00
 

0
Мій кошик

Науковий набір 4M Динозавр з коробок (00-03387)

2
Артикул: 00-03387
378 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Опис

Перетворіть порожні коробки рухому інженерну конструкцію. Коробковий робот може ходити, стрибати, ходити і їздити. В комплекті інструкція з малюнками по збірці і поясненнями принципу роботи, цікавими фактами.

Науковий набір 4М Динозавр із коробок дозволяє перетворити порожні коробки на рухливу конструкцію. Коробковий діно-робот може їздити, рухати щелепою та лапами! Набір створений для дітей віком від 5 років дошкільного віку.

Зберіть робота за інструкцією з малюнками. У ній є пояснення принципу роботи, цікаві факти. Включайте чудо-пристрій та спостерігайте, як творіння ваших рук «оживає»!
Набори серії Green Science залучають дітей до наукових досліджень, вчать збирати пристрої за інструкцією. У процесі збирання розвиваються допитливість, мислення, уважність, уява, навички конструювання, винахідливості. Такі заняття формують націленість на результат, знайомлять із фізикою, механікою, робототехнікою в ігровому форматі. Створення робота-динозавра відволікає від інтернету та мотивує цікавитися наукою. Набір підходить для занять вдома, на курсах за освітньою методикою STEAM.

Чому робот рухається? Коли ви вмикаєте його, то замикаєте ланцюг, який з'єднує батарею з електродвигуном усередині корпусу коробки передач. Електрична енергія тече від батареї до двигуна, який перетворює цю енергію на механічне обертання. Вісь двигуна обертається з високою швидкістю, але невеликою потужністю і сама по собі не зможе переміщати дино-робота. Двигун обертає кілька шестерень усередині корпусу редуктора, які знижують швидкість та збільшують механічну потужність двигуна, роблячи його ефективнішим. Більшість звичайних машин використовують коробку передач для зміни потужності та швидкості подібним чином.

Головна вісь дино-робота повертається. Два великі колеса та ніжки дино-робота з'єднані з колесами двома штифтами. Штифти прикріплені до зовнішнього краю коліс, і в міру їхнього обертання піднімаються і опускаються, переміщуючи ноги. Штифти дозволяють колесам діяти як кулачки, тому що обертання перетворюється на рух вгору-вниз.
Ноги, що рухаються, з'єднуються з щелепою дино-робота за допомогою штифта, так що рухи ніг передаються на щелепу. Це називається важільний механізм. Щелепа прикріплена до тіла за допомогою штифта, який діє як шарнір і дозволяє щелепи рухатися певним чином. Кулачки, важільні механізми та шарніри використовуються в багатьох машинах.

У наборі є всі необхідні деталі для збирання робота. Корпус складається з обігу упаковки. Додатково потрібні: 1 батарейка ААА та хрестова викрутка.

Наш сайт: pirate.in.ua 

Поширити у соцмережах

Відправляємо Новою Поштою. Термін доставки 1-3 дні в залежності від місцезнаходження замовника. Відправляємо як за передплатою на наші реквізити, так і наложеним платежем (післяплатою, оплата при отриманні на пошті).

  • Післяплата (наложений платіж): оплата здійснюється у відділенні Нової Пошти при отриманні товару. 
  • Оплата за реквізитами (передплата).

На всі товари надається гарантія. Термін гарантії вказаний в описі товару.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору