Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–20:00

Сб: 09:00–18:00
 

0
Мій кошик

Робот-барабанщик своїми руками 4M (00-03442)

Очікується
Артикул: 00-03442
667 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис

Робот-барабанщик своїми руками 4M — науковий набір для дітей 5-7 років. Перетворіть сміття на ударну установку: зберіть цього робота-барабанщика та зіграйте свою унікальну мелодію.

Деталі в наборі
Частина A: Основа, B: Сторона коробки передач x 2, C: Кришка, D: Кришка акумуляторного відсіку, E: Циліндр, F: Опора циліндра, G: Колотушки x 3, H: Голова робота, I: Двигун, J: Комплект штифтів x 2, K: Вузол зчеплення, L: Велика шестерня, M: Мала шестерня, N: Осі x 2, O: Провушина x 2, P: Гвинти x 9, В: Ковпачок для дротів x 2.
Додатково потрібні: невелика хрестова викрутка, 2 батарейки AAA.
Зберіть робота-барабанщика за схемами в інструкції. Готового робота можна запрограмувати на вистукування певного ритму.

Вставляючи вкладки в циліндр, ви програмуєте свого робота-барабанщика, щоб він грав так, як ви хочете. Коли ви змінюєте положення вкладок, перепрограмуєте барабанщика для відтворення іншої послідовності. Схожі механізми були розроблені багато років тому для керування машинами на заводах, і ці пристрої були одними з перших «комп'ютерів».
Сучасні комп'ютери містять програмування мільйонів крихітних електричних зарядів. Кожен електричний заряд діє, як одна з вкладок на вашому роботі та запускає якусь дію, наприклад, змінює колір пікселя на екрані.

Збирання цієї наукової іграшки від 4M познайомить дітей із програмуванням і механікою. Діти навчаться акуратно збирати пристрої за схемами, потренують роботу рук, стануть уважнішими та впевненішими у своїх здібностях. Розвивальний набір для наукових досліджень 4M може використовуватися на STEAM-заняттях.

Наш сайт: pirate.in.ua 

Поширити у соцмережах

Відправляємо Новою Поштою. Термін доставки 1-3 дні в залежності від місцезнаходження замовника. Відправляємо як за передплатою на наші реквізити, так і наложеним платежем (післяплатою, оплата при отриманні на пошті).

  • Післяплата (наложений платіж): оплата здійснюється у відділенні Нової Пошти при отриманні товару. 
  • Оплата за реквізитами (передплата).

На всі товари надається гарантія. Термін гарантії вказаний в описі товару.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору