Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–20:00

Сб: 09:00–18:00
 

0
Мій кошик

Доп. набір до ж/д Viga Toys "Поліцейську ділянку" (50814)

Очікується
Артикул: 50814
315 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис

Набір для залізниці Viga Toys Поліцейська ділянка – це тематичний набір дерев'яних іграшок для доповнення залізниць Viga Toys. Складається з 6 предметів: фігурок поліцейського, злочинця, собаки, будівлі поліцейської ділянки, двох машин – патрульної та для перевезення злочинців. Комплект оцінять хлопчики віком від 3 років дошкільного віку. Мета ігрового набору – урізноманітнити дитячі рольові ігри із залізницею.

З таким комплектом аксесуарів для охорони порядку малеча з легкістю представлять, як вони героїчно ловлять злочинців, виїжджають на відповідальні завдання, рятують людей. Приміряючи він різні соціальні ролі, діти стають сміливішими, відповідальнішими, емоційно розвиненими, легше знаходять спільну мову з однолітками. Такі іграшки дають імпульс уяві дитини, підказують нові залізничні історії. Розвиваючий набір рекомендований для гри вдома, у групі дитячого садка, у центрі розвитку. У кольоровій гамі набору переважають відтінки синього. Іграшкові машинки з цього комплекту можуть їздити дерев'яними рейками залізниць Viga Toys.

Набір для залізниці від Viga Toys Поліцейська ділянка виконана з гладко відшліфованої деревини та покрита нешкідливими для здоров'я фарбами. Ігровий набір виготовлений відповідно до стандартів якості та безпеки дитячих іграшок EN71 та ASTM. Батарейки не потрібні.

 

Поширити у соцмережах

Відправляємо Новою Поштою. Термін доставки 1-3 дні в залежності від місцезнаходження замовника. Відправляємо як за передплатою на наші реквізити, так і наложеним платежем (післяплатою, оплата при отриманні на пошті).

  • Післяплата (наложений платіж): оплата здійснюється у відділенні Нової Пошти при отриманні товару. 
  • Оплата за реквізитами (передплата).

На всі товари надається гарантія. Термін гарантії вказаний в описі товару.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору