Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–20:00

Сб: 09:00–18:00
 

0
Мій кошик

Набір для дослідів 4M Космічна ракета (00- 03235)

Очікується
Артикул: 00-03235
454 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис

Спостерігайте за трьома законами Ньютона з космічною ракетою для дослідження від 4М, хімічною реакцією між оцтом і харчовою содою ракета злетить у небо на 15 метрів! З набором від 4-го вивчення фізики буде наочним і цікавим.
Цей науковий набір 4м із серії KidzLabs зацікавить дітей віком 8 років. Експерименти з ракетою допоможуть вам дослідити базові закони фізики, розвивати уяву, винахідливість, допитливість.
Зберіть ракету з інструкції. Крім того, вам знадобиться сода і оцет — вони стануть паливом. Якщо змішувати оцет і соди всередині тіла ракети, виділяється вуглекислий газ. Під час реакції щілини та кислоти газ заповнює ракету. Тиск всередині неї зростає. Коли газ різко виходить зі сплаву ракети, він вистрілює з пускової установки високо в повітря.
Ракета є одним з найбільших винаходів людства, що відкриває шлях до вивчення космосу. Принцип пристрою будь-якої ракети простий - це камера, в якій знаходиться газ під тиском. На одному кінці камери є невеликий отвір, який дозволяє газу вийти. Уявіть собі повітряну кульку, в якій виготовили дірочку. Він буде швидко літати і спускатися, поки весь газ не вийде. Потік газу створює потяг, який змушує кульку рухатись в протилежному напрямку. Сучасні ракети мають такий же принцип руху. Єдина відмінність - це спосіб отримання газу під тиском всередині ракети. Для сучасних ракет цей газ використовують як засіб для спалювання спеціального палива.

У наборі

  • Корпус ракети - 1 шт.
  • Крила ракети - 3 шт.
  • Пускова встановлення - 1 шт.
  • Мертва ложка - 1 шт.
  • Інструкція - 1 шт.
  • Батарейки не потрібні.
Поширити у соцмережах

Відправляємо Новою Поштою. Термін доставки 1-3 дні в залежності від місцезнаходження замовника. Відправляємо як за передплатою на наші реквізити, так і наложеним платежем (післяплатою, оплата при отриманні на пошті).

  • Післяплата (наложений платіж): оплата здійснюється у відділенні Нової Пошти при отриманні товару. 
  • Оплата за реквізитами (передплата).

На всі товари надається гарантія. Термін гарантії вказаний в описі товару.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору