Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–20:00

Сб: 09:00–18:00
 

0
Мій кошик

Набір для залізниці Viga Toys Поїзд (50819)

Очікується
Артикул: 50819
306 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис

Зробіть гру із залізницею та поїздами ще веселіше! Іграшковий транспорт сумісний із рейками Viga Toys. У дитини з'являться три нові вагончики та локомотив. Набір до залізниці Viga Toys Потяг буде цікавий дітям від 3 років.

Для роботи батарейки не потрібні. Дитина штовхає поїзд самостійно.

У набір не входять рейки! Дерев'яний склад цього комплекту розширить межі фантазії дитини і дозволить придумати нові сюжети ігор з улюбленою залізницею. Яскраві та приємні на дотик дерев'яні іграшки також позитивно впливають на колірне сприйняття та мислення. Дерев'яні фігурки підходять для рухливих групових занять у дитячих садках та центрах розвитку. Завдання дорослих – створити сприятливе середовище для розвитку дитини. Іграшки стають основою для історій та приводом для спілкування дітей. Так розвиваються соціальні навички.

Виготовляються іграшки Viga Toys в основному з дерева - міцного, довговічного та натурального матеріалу. Вагончики та локомотив з'єднуються один з одним магнітами. Краї та кути згладжені, поверхня начисто відшліфована. Вся продукція Viga Toys має сертифікати безпеки та якості: європейський EN71, американський ASTM.

Поширити у соцмережах

Відправляємо Новою Поштою. Термін доставки 1-3 дні в залежності від місцезнаходження замовника. Відправляємо як за передплатою на наші реквізити, так і наложеним платежем (післяплатою, оплата при отриманні на пошті).

  • Післяплата (наложений платіж): оплата здійснюється у відділенні Нової Пошти при отриманні товару. 
  • Оплата за реквізитами (передплата).

На всі товари надається гарантія. Термін гарантії вказаний в описі товару.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору