Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–20:00

Сб: 09:00–18:00
 

0
Мій кошик

Набір для залізниці Viga Toys Вантажний потяг з пальним (50820)

Очікується
Артикул: 50820
336 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис

Чудовий комплект аксесуарів до залізниці Viga Toys порадує малюка і зробить гру ще більш цікавою та захоплюючою.
Набір складається з п'яти предметів: вантажного локомотива, двох вантажних вагонів, вантажу і цистерни. Вони з'єднуються між собою за допомогою вбудованих магнітів.

Набір для залізниці Viga Toys Вантажний поїзд з паливом є тематичний комплект аксесуарів до залізниць Viga Toys. Для роботи батарейки не потрібні. Дитина штовхає поїзд самостійно. У набір не входять рейки До нього входять дерев'яні іграшки на колесах: локомотив та 4 види вагонів: цистерна, напіввагон, хопер. Блок із дровами з напіввагону можна вийняти. Ігровому набору зрадіють хлопчики від 3 років.

Комплект іграшок, що розвивають, представляє різні види палива: рідке і тверде, особливості їх перевезення по залізниці. Завдяки мальовничому поїзду діти легко розіграють будь-які сюжети. Вони чіплятимуть до локомотива вагони з вантажами та цистерну у різній послідовності, возитимуть їх рейками. Діти дізнаються про види вагонів та вантажів, зрозуміють важливість залізниць. Ігри з різними тематичними наборами розвивають уяву, мислення, розширюють світогляд, соціальні навички. Вони рекомендовані для дому та групи, дитячих садків, центрів розвитку. Набір для залізниці Viga Toys Вантажний поїзд із паливом виготовлений із дерева. Іграшкові вагони з'єднуються за допомогою магнітів. Усі деталі відшліфовані до гладкості, забарвлені яскравими безпечними фарбами.

Комплект виконаний у найкращих традиціях виробника, відповідно до стандартів дитячих іграшок EN71 та ASTM.

Поширити у соцмережах

Відправляємо Новою Поштою. Термін доставки 1-3 дні в залежності від місцезнаходження замовника. Відправляємо як за передплатою на наші реквізити, так і наложеним платежем (післяплатою, оплата при отриманні на пошті).

  • Післяплата (наложений платіж): оплата здійснюється у відділенні Нової Пошти при отриманні товару. 
  • Оплата за реквізитами (передплата).

На всі товари надається гарантія. Термін гарантії вказаний в описі товару.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору