Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–20:00

Сб: 09:00–18:00
 

0
Мій кошик

Набір до залізниці (залізної дороги) Viga Toys Пожежна станція (50815)

Очікується
Артикул: 50815
315 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис

Чудовий комплект аксесуарів до залізниці Viga Toys порадує малюка і зробить гру ще більш цікавою та захоплюючою.

Особливості

Набір складається з 6 елементів: пожежної станції, фігурки пожежника, вертольота, пожежної машини, вогнегасника і пожежного гідранта.

Набір для залізниці Viga Toys Пожежна станція – це тематичний набір дерев'яних іграшок для доповнення залізниць Viga Toys. Складається із 6 яскраво-червоних елементів: пожежна машина, вертоліт, вогнегасник, пожежна станція, гідрант, фігурка пожежника. Комплект оцінять хлопчики віком від 3 років дошкільного віку.

Мета ігрового набору – урізноманітнити дитячі рольові ігри із залізницею. З таким комплектом аксесуарів для гасіння пожеж малеча з легкістю представлять, як вони героїчно борються з вогнем, рятують людей, виїжджають на відповідальні завдання. Приміряючи він різні соціальні ролі, діти стають сміливішими, відповідальнішими, емоційно розвиненими. Вони розкривають творчу уяву, фантазію, легше знаходять спільну мову з однолітками. Набір, що розвиває, рекомендований для гри вдома, в дитячому садку, центрі розвитку.

Набір для залізниці від Viga Toys Пожежна станція виконана з гладко відшліфованої деревини високої якості та пофарбована безпечними для здоров'я фарбами. Ігровий набір виготовлений відповідно до стандартів дитячих іграшок EN71 та ASTM. Батарейки не потрібні.

Поширити у соцмережах

Відправляємо Новою Поштою. Термін доставки 1-3 дні в залежності від місцезнаходження замовника. Відправляємо як за передплатою на наші реквізити, так і наложеним платежем (післяплатою, оплата при отриманні на пошті).

  • Післяплата (наложений платіж): оплата здійснюється у відділенні Нової Пошти при отриманні товару. 
  • Оплата за реквізитами (передплата).

На всі товари надається гарантія. Термін гарантії вказаний в описі товару.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору